Ігнорування проблем валютних позичальників загрожує соціальним вибухом в Україні - думка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ігнорування проблем валютних позичальників загрожує соціальним вибухом в Україні - думка

Особисті фінанси
3846
Скрутна фінансова ситуація, в якій зараз опинилися валютні позичальники в Україні, загрожує соціальним вибухом. Про це під час прес-конференції в Києві розповіла активістка ГО “Правдива країна” Тетяна Руденко.
“Хочу звернути увагу на соціальний аспект – 4 млн. позичальників це дуже добре, але не було б щастя, так нещастя допомогло нам усім об’єднатися. І ця проблема об’єднала всю Україну на сьогоднішній момент. У Донецьку, на зустрічі позичальників, яка проходила фактично під кулями, учасники заявили, що шини у них вже готові, а коктейлі Молотова готуйте на місці, бо нас блок-пости не пропустять”, – розповіла вона.
“Я хочу, аби усі розуміли, що це досить серйозно. Я розумію, наскільки сильним може бути загострення пристрастей, просто неприборканим. Якщо у четвер Верховна Рада не прийме хоч якесь рішення, ми просто не в стані будемо хоч якимсь чином утримати натиск людей. Це вже не натовп. Люди після Майдану, після Криму, після подій на Сході, вже організовані. Вони розуміють, що потрібно робити: створюють мобільні групи, яким можна подзвонити, якщо прибігли раптом колектори і щось забирають. Відбувається самоорганізація. Тому краще сто з тисячі, ніж мільйон з нічого. Банкіри повинні розуміти, якщо сьогодні вони хочуть мільйон, тому що їм так сильно потрібні гроші, вони нічого не отримають, окрім як свавілля в країні”, – підсумувала вона.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас