Терористи в Луганську вкрали 7 інкасаторських машин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Терористи в Луганську вкрали 7 інкасаторських машин

Кримінал
1901
Начальник відділу інкасації луганського відділення ПАТ “Банк “Юнісон” під погрозами застосування сили до нього і його сім’ї в п’ятницю передав ключі від семи інкасаторських машин банку представникам так званої “Луганської народної республіки” (“ЛНР”), говориться в повідомленні банку в п’ятницю.
“Банк одразу ж звернувся за оперативною допомогою до правоохоронних органів міста Луганська, але наше звернення було проігноровано. Інкасаторські машини Volkswagen Т5 зникли з автостоянки, де знаходилися до цього протягом тижня”, – повідомляє банк.
Фінустанова додає, що зв’язок зі співробітником банку втрачено.
Банк “Юнісон” просить правоохоронні органи оперативно розібратися в ситуації, з’ясувати місцезнаходження співробітника, забезпечити безпеку працівників банку і запобігти використанню інкасаторських машин не за призначенням.
“Юнісон” нагадує, що 7 травня в м.Костянтинівка озброєні люди напали на його банківський автомобіль і викрали 300 тис. грн.
Нагадаємо, UNISON – група українських компаній, офіційно об’єднаних в управління європейськими інвестиційними фондами, яка керує портфелем активів у сфері офісної, торговельної та логістичної нерухомості. До структури групи входять також Юнісон Банк і страхова компанія “Юнісон Гарант”.
За даними українським ЗМІ, група нібито пов’язана з екс-головою Міндоходів Олександром Клименком.
Раніше про захоплення 15 інкасаторських машин на території Луганської та Донецької області заявляв ПриватБанк. Пізніше, за повідомленнями ЗМІ, деякі машини ПриватБанку використовувалися під час нападу на українських військових.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас