Світовий банк схвалив 3 нових проекти для України - на $1,48 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк схвалив 3 нових проекти для України - на $1,48 млрд

Кредит&Депозит
1095
Рада виконавчих директорів Світового банку схвалила три нових проекти для України загальною вартістю 1,48 млрд доларів США.
Про це повідомили у відділі зовнішніх зв’язків регіонального представництва банку в Україні, Білорусі та Молдові.
Як повідомляється, пакет з трьох нових проектів є частиною загального обсягу допомоги Україні, анонсованої Групою Світового банку в березні цього року, і банк очікує, що ця допомога в розмірі близько 3,5 млрд дол надійде в Україну до кінця 2014 року.
Фінансування буде супроводжуватися технічною допомогою та проведенням діалогу з владою України для прискорення структурних і макроекономічних реформ.
“Українська влада розробила комплексну програму реформ, яку вона прагне реалізувати за сприяння Групи Світового банку. Ми збільшуємо нашу допомогу, тому що ми прагнемо допомогти покращити життя людей в Україні і досягти економічного оздоровлення в цей важливий для країни момент”, – сказав президент Групи Світового банку Джима Йонг Кіма.
Як повідомляється, перша позика на суму 750 млн дол буде направлена на підтримку бюджету, також муніципальні теплоенергетичні компанії в 10 містах по всій країні отримають 382 млн дол в рамках підвищення енергоефективності, а в рамках проекту розвитку міської інфраструктури буде надано 350 млн дол фінансування 10 водопостачальним комунальним підприємствам по всій країні і одній компанії з утилізації твердих відходів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас