Включення Криму в інтернет-простір Росії відбудеться як мінімум через рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Включення Криму в інтернет-простір Росії відбудеться як мінімум через рік

Казна та Політика
856
Оператору зв’язку “Транстелеком” потрібен як мінімум рік на будівництво і з’єднання з російськими мережами інфраструктури для надання послуг зв’язку і доступу в інтернет на території Криму. Про це розповів президент компанії Артем Кудрявцев, передає “КримІнформ”.
“Необхідно прокласти волоконний кабель від усіх великих міст, зв’язати їх між собою і перейти на територію Росії через Керченську протоку і там приєднати його до існуючої інфраструктури. Будівництво такої мережі займає досить багато часу – як мінімум рік”, – пояснив А.Кудрявцев.
Він додав, що за попередніми оцінками компанії, обсяг інвестицій в будівництво інфраструктури в Криму обійдеться в 800 млн – 1 млрд рублів.
Відзначається, що компанія виробляє найбільш оптимальний спосіб будівництва інфраструктури в Криму і підключення її до існуючих мереж в Росії.
“Після вирішення цього питання ми будемо рухатися в бік комерційного сектора: до створення мережі в містах і надання послуг населенню”, – уточнив А.Кудрявцев, підкресливши, що компанія вже розширила наявні ліцензії на територію Криму.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас