Куди вкласти гроші без ризиків, під великі відсотки. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Куди вкласти гроші без ризиків, під великі відсотки.

1391
Сьогодні фінансовий ринок пропонує універсальний інструмент заробітку, який підходить і соціально незахищеним верствам, і тим, хто вже досяг певних висот у бізнесі. Це вкладання коштів у ПАММ-рахунки ринку Форекс.
ПАММ – це англійська абревіатура. Означає вона спеціальний торговий рахунок, на якому і вкладені кошти і зароблений прибуток розподіляються пропорційно поміж усіма учасниками.
Інакше кажучи, є професійний трейдер, який торгує на валютному ринку грішми. Він управляє спеціальним торговим рахунком – ПАММ. Ті громадяни, які самі далекі від інвестування та нічого не розуміють у торгівлі валютою, або ж ті, в кого немає часу на самостійну торгівлю, просто віддають свої гроші такому трейдеру в управління. Яку процентну частку займає в загальній сумі інвестиція кожного інвестора, таку ж процентну частку прибутку він і отримає в кінці торгового періоду.
Для ще більшої мінімізації ризиків інвестори мають право розподіляти кошти одночасно поміж кількома ПАММ-рахунками різних управляючих, формуючи інвестиційний портфель, виходячи з власних уподобань. Можна скористатися і іншою можливістю – вкласти гроші у вже готовий інвестиційний портфель – Індекс, над формуванням якого попрацював сам брокер.
Окрім комфорту та доступності такого вкладання коштів, як ПАММ-інвестиції, є і інший не менш значущий аргумент на користь ПАММ. Це високий прибуток. Пересічний інвестор може отримувати 60%-100% на рік та більше. Такі високі прибутки ще треба постаратися віднайти в інших видах інвестування. Плюс – можливість знімати проценти щотижня!
В результаті ПАММ-інвестування інвестори зі скромним капіталом отримують непогану поміч до сімейного бюджету, а більш крупні інвестори істотно збільшують свої капітали, захищаючи їх від інфляції та «бездіяльного лежання» на банківських рахунках. В ефективності вкладання коштів у ПАММ-рахунки на власному досвіді переконався всенародний улюбленець та актор Гоша Куценко. Він інвестує кошти в керуючих компанії Форекс-Тренд, вже протягом трьох років, оскільки саме Форекс-Тренд визнаний «Кращим Форекс брокером світу 2013р» і «Кращим ПАММ брокером світу» 2013 року.
Джерело http://fastnews.info/
За матеріалами:
Форекс-Тренд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас