Росавіація укладає договори з авіаперевізниками на виконання субсидованих перевезень до Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росавіація укладає договори з авіаперевізниками на виконання субсидованих перевезень до Криму

Світ
324
Федеральне агентство повітряного транспорту РФ (Росавіація) почало укладати договори з авіакомпаніями, які будуть виконувати субсидовані авіаперевезення до Сімферополя і назад, йдеться в повідомленні відомства.
“Польоти за спеціальним тарифом зі значною знижкою в ціні на квиток будуть виконуватися до аеропорту Сімферополя (і у зворотному напрямку) з 1 червня по 31 жовтня 2014 р. з 17 російських міст, розташованих у Північно-Західному, Приволзькому, Уральському і Сибірському федеральних округах”, – випливає з повідомлення Росавіації.
За інформацією відомства, заявки про готовність виконувати субсидовані рейси до Криму надійшли від авіакомпаній “АК Барс Аеро”, “АЛРОСА”, “Нордавіа”, Red Wings, “Сибір” (працює під брендом S7), “Уральські авіалінії”, “Якутія” і “Ямал”.
Як повідомлялося раніше, Росавіація підготувала проект правил надання держсубсидій авіакомпаніям, які планують почати авіаперевезення до Сімферополя.
Гранична величина спеціального тарифу в одному напрямку для одного пасажира з урахуванням всіх зборів варіюватиметься від 2 до 6,8 тис. руб. залежно від маршруту слідування. При цьому передбачається, що перевезення однієї дитини віком до 2 років у супроводі повнолітнього пасажира здійснюється безкоштовно без надання дитині окремого місця. Дія пільгової програми поширюється на всіх пасажирів без обмежень, в тому числі і на зарубіжних туристів.
Як випливає з повідомлення Росавіації, перевізники будуть зобов’язані зареєструвати спеціальні тарифи в системах бронювання і відкрити продаж квитків протягом 7 днів після укладання договору з відомством.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас