Наскільки часто доводиться економити гроші читачам Finance.UA? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наскільки часто доводиться економити гроші читачам Finance.UA?

Особисті фінанси
571
Курс гривні на міжбанку від початку 2014 року знизився на 35,8%, рівень інфляції за підсумками перших чотирьох місяців становив 6,4%. На додачу до цього, уряд прийняв ще й так званий “антикризовий пакет” законів, який привів до скорочення соціальних виплат і зростання податків.
Тому не дивно, що 60% читачів Finance.UA, які прийняли участь в опитуванні, економлять щодня. По 12% голосів набрали варіанти “У мене режим “суцільної економії” та “Майже не економлю”. Декілька разів на тиждень доводиться економити 10% респондентів. А витрачають скільки хочеться лише 6% щасливчиків.
Pool_ukr_14_05_14
Нагадаємо, 27 березня Верховна Рада проголосувала за так званий “антикризовий пакет” законів, які передбачають підняття тарифів на природні газ та енергоносії для населення, збільшення ряду податків та скорочення соціальних виплат. Серед прийнятих законів були і ті, які дозволили подальшу співпрацю України з Міжнародним валютним фондом. Однак, цей пакет заходів часто критикують за їх фіскальний характер і відсутність дієвих реформ.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас