UniCredit Bank тимчасово змінив режим роботи відділень в південно-східному регіоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UniCredit Bank тимчасово змінив режим роботи відділень в південно-східному регіоні

Фондовий ринок
1080
13 травня 2014 р. у зв’язку з напруженою ситуацією в південно-східному регіоні країни, UniCredit Bank змушений був змінити графік роботи відділень. Зазначені зміни торкнулися підрозділів в Маріуполі і Донецьку.
“З вівторка тимчасово припинена робота трьох відділень у Маріуполі, які знаходяться за адресами вул. 50-річчя СРСР, буд. 44; вул. 130 Таганрозької дивізії, 102; пр. Будівельників, 89/22 та відділення в Донецьку, яке розташоване на проспекті Дзержинського, 45. Крім того, відділення, вказані в повідомленні банку від 7 травня 2014 року, залишаються закритими. Це відділення в Донецьку (вул. Кобозева, 68, просп. Київський, 5), Горлівці (вул. Комсомольська, 29), Краматорську (вул. Рози Люксембург, 56), Луганську (вул. Радянська, 64а, вул. Оборонна, 1) і Слов’янську (вул. Свободи, 31)”, – сказано в повідомленні.
У банку також відзначили, що зміни у графіку роботи відділень UniCredit Bank пов’язані з необхідністю забезпечити безпеку клієнтів і співробітників установи. Робота відділень буде відновлена ​​з нормалізацією ситуації в регіоні. Інші відділення банку працюють в звичайному режимі.
Крім того, в банкоматах UniCredit Bank на Південному Сході України з 13 травня 2014 р. вводиться обмеження на операції зі зняття коштів. Сума зняття готівки в банкоматі UniCredit Bank на одну карту встановлена ​​на рівні 7 тис. грн на день в Краматорську, Донецьку, Маріуполі та Луганську. Для інших міст регіону ліміт становить 3 тис. грн на день.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас