Зниження цін на нові авто поки не буде - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зниження цін на нові авто поки не буде - експерт

Особисті фінанси
3129
Сьогодні всі програми з залучення клієнтів українські автотрейдери будують на додаткових сервісних послугах, в тому числі і безкоштовних, а не на знижках, вважає комерційний директор мережі мультибрендових автосалонів Анатолій Ноздрічкін. Зниження ціни на нові авто поки чекати немає підстав, – сказав він у коментарі журналістам телеканалу БТБ.
“Ми маємо дуже багато програм у сфері обслуговування автомобілів на СТО, в гарантійному обслуговуванні, є багато акцій з заміни масла, безкоштовної діагностики та т.п. Це спрощує і здешевлює обслуговування купленого авто. Але в ціновій політиці нічого не відбудеться, поки немає змін у відповідному законодавстві”, – сказав Ноздрічкін.
Водночас він зауважив, що зменшення спецмита на авто з об’ємом двигуна від 1-1,5 л до 4,31% і на авто з об’ємом двигуна до 2,2 л до 8,63%, а також скасування утилізаційного збору є позитивною тенденцією, яка може сприяти в майбутньому зниженню цін на легкові автомобілі.
“Однак збільшення вдвічі акцизу на нові авто викликає значне подорожчання автомобілів з об’ємом двигуна 3 л і більше. Там, звичайно, ціни можуть стати нечуваними”, – сказав Ноздрічкін.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас