Яценюк і президент ЄБРР підписали "антикорупційний меморандум" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк і президент ЄБРР підписали "антикорупційний меморандум"

Казна та Політика
762
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк і президент Європейського банку реконструкції та розвитку Сума Чакрабарті підписали Меморандум про взаєморозуміння для української антикорупційної ініціативи.
У підписанні взяли участь президент УСПП Анатолій Кінах, президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, заступник голови Ради роботодавців України Дмитро Олійник, директор Європейської бізнес-асоціації Ганна Дерев’янко та президент Американської торговельної палати в Україні Бернард Кейсі.
“Дякую Прем’єр-міністру України та вашим відомствам, адже підписання було б неможливим без відданості уряду боротьбі з корупцією. Цей документ є невід’ємною частиною у сприянні боротьбі з корупцією. Необхідно почати ініціативу, яка дозволить боротися з корупцією, і щоб було бажання інвесторів більше інвестувати. ЄБРР допоможе Україні пройти через цей перехідний період”, – зазначив Чакрабарті.
Він підкреслив “важливість публічного визнання проблеми корупції в Україні та бажання її вирішувати, і важливість того, щоб представники уряду не втягувалися в корупційні схеми”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас