У Київській області двох чиновників упіймали на хабарі в 10 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Київській області двох чиновників упіймали на хабарі в 10 тис. грн

Кримінал
540
Працівники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України в Київській області затримали в місті Ірпінь біля центрального ринку двох чиновників під час отримання ними хабара в розмірі 10 тис. гривень. Про це повідомили в прес-службі ВЗГ ГУМВС в Київській області.
Саме стільки вимагали та отримали заступник начальника одного з комітетів міськради і його колега, від жителя смт. Макарів за надання дозволу на встановлення п’яти торгових точок на території міста Ірпінь.
Хабарників викрили “на гарячому”, під час отримання ними зазначеної суми. Підозрювані у скоєнні кримінального злочину зізналися та дали правдиві свідчення. Гроші, як речовий доказ, вилучили.
Зараз чоловіки затримані відповідно до ст.208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.
За даним фактом слідчим відділом Макарівського РВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України (отримання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).
Чиновникам загрожує позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Досудове слідство триває.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас