Озвучені ціни на чиновницькі авто, які виставлять на аукціон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Озвучені ціни на чиновницькі авто, які виставлять на аукціон

Казна та Політика
3597
Міністерство фінансів України опублікувало список з 24 транспортних засобів, які виставлять на аукціон. У списку, який опублікований у відкритому вигляді, є держномери автомобілів та їх первинна вартість перед аукціоном.
Міністерство фінансів ухвалило рішення про реалізацію 24 легкових автомобілів, повідомляється на сайті відомства. На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 р. №65 “Про економію державних коштів” Мінфін прийняв рішення продати 24 автомобіля. Продавати машини будуть відповідно до порядку відчуження об’єктів держвласності (постанова Кабміну України від 06 червня 2007 року №803).
Аукціон, кажуть у Мінфіні, буде проводитися державним підприємством “Управління по експлуатації майнового комплексу”, яке підпорядковується Міністерству фінансів України. Ця ж організація займеться проведенням аукціону інших автомобілей державних автопарків (всього близько 1500 автомобілів). Кошти від продажу автомобілей будуть спрямовані в загальний фонд державного бюджету України, кажуть у Мінфіні.
У списку автомобілів Мінфіну, на жаль, не вказаний пробіг автомобілей, зате відзначається, що знос кожного авто становить 100%. У списку можна знайти і Daewoo Lanos за 45 000 гривень і Mercedes-Benz Viano, який в 10 разів дорожче.
Даних про те, яка організація проводила оцінку автомобілів і якими критеріями керувалася, Мінфін не дає. Публічний аукціон з продажу державних автопарків відбудеться в середині липня 2014 року.
Озвучені ціни на чиновницькі авто, які виставлять на аукціон
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас