Низка українських підприємств у Криму можуть бути викуплені російським бізнесом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Низка українських підприємств у Криму можуть бути викуплені російським бізнесом

Фондовий ринок
549
Представники російського бізнесу ведуть переговори про купівлю з українськими власниками низки кримських підприємств, які не планують продовжувати роботу в Криму, повідомив міністр РФ у справах Криму Олег Савельєв на прес-конференції в Сімферополі в суботу.
За його словами, причина, з якої низка українських компаній не планують продовжувати роботу в Криму, – це загроза санкцій для їхнього бізнесу на території України і в інших країнах.
“Ми вже маємо проблеми на конкретних підприємствах. З власниками, українськими власниками ведуться переговори про купівлю і пакетів акцій, і майнових комплексів”, – сказав О.Савельев.
За словами міністра, низка працюючих в Криму українських підприємств продовжує вести діяльність у нормальному режимі і виконувати свої зобов’язання.
О.Савельев зазначив, що до тих підприємств, які будуть припиняти обслуговування клієнтів і виплату зарплати співробітникам, вживатимуться заходи, передбачені законодавством Росії, в тому числі початок процедури банкрутства і введення на підприємствах тимчасового управління.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас