До Дня Перемоги разову грошову допомогу отримали понад 1,5 млн ветеранів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До Дня Перемоги разову грошову допомогу отримали понад 1,5 млн ветеранів

Казна та Політика
857
Понад 1,5 мільйона українських ветеранів отримали до Дня Перемоги разову грошову допомогу. Про це заявив перший віце-прем’єр-міністр України Віталій Ярема під час урочистих заходів в Меморіальному комплексі “Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років”, повідомляє прес-служба Кабміну.
Він підкреслив, що серед ветеранів, які отримали допомогу, є 170 тис. інвалідів війни, понад 200 тис. учасників бойових дій, близько мільйона учасників війни і 300 тисяч членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни.
В.Ярема також підкреслив, що Уряд прийняв постанову, якою передбачено всім ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань збільшити розміри разової грошової допомоги в середньому на 7% порівняно з минулим роком.
Крім того, перший віце-прем’єр-міністр України розповів, що, незважаючи на складну соціально-політичну ситуацію, тяжкий стан економіки і дефіцит державного бюджету, всі види державної соціальної допомоги не тільки збережені, а й збільшені.
Нагадаємо, голова КМДА В.Бондаренко зазначив, що тільки київським ветеранам виділили 53 млн гривень на виплати до Дня перемоги.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас