Українські банки підтримають 2,5 тис. захисників Вітчизни в кредитних зобов'язаннях - на період служби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські банки підтримають 2,5 тис. захисників Вітчизни в кредитних зобов'язаннях - на період служби

Кредит&Депозит
1022
Банківське співтовариство підтримає захисників Вітчизни в кредитних зобов’язаннях на період служби українському народові. Про це повідомили в прес-службі НБУ.
“Кабінет Міністрів України та Генеральний штаб Збройних Сил України звернулися до Національного банку України з проханням розглянути можливість отримання військовослужбовцями, які були призвані на військову службу відповідно до Указу Президента України “Про часткову мобілізацію” від 17 березня 2014 року, допомоги в обслуговуванні кредитних зобов’язань на період оборони країни. Враховуючи те, що проходження військової служби відбувається в польових умовах, призовники не мають можливості обслуговувати кредити вчасно і в повному обсязі”, – йдеться в повідомленні. За інформацією прес-служби, допомоги потребують близько 2500 військовослужбовців.
“Трудовий колектив і профспілковий комітет Національного банку України, а також банківські об’єднання і комерційні банки відгукнулися на вищезгадане звернення. Банківському співтовариству запропоновано декілька можливих варіантів допомоги призовникам, а саме: компенсація відсотків за кредитами, часткове погашення відсотків, відстрочка погашення кредиту в цілому і тому подібне. Вид допомоги в обслуговуванні кредитних зобов’язань буде обраний для кожного окремого випадку.
Керівництво і трудовий колектив Національного банку України, а також інші представники банківської системи країни підтримали звернення керівництва держави та армії і надаватимуть допомогу в обслуговуванні кредитних зобов’язань захисникам української землі та народу”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас