Масштабний бій у Слов'янську закінчився, загинуло близько 30 сепаратистів - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Масштабний бій у Слов'янську закінчився, загинуло близько 30 сепаратистів - ЗМІ

Кримінал
16146
Бій, що розпочався з атаки сепаратистів на укріплення силовиків, завершився, екстремісти мають достатньо солідні втрати. Про це УНН повідомили бійці “Правого сектора” – Схід з місця подій.
“Кілька сотень бандитів були розбиті, понесли досить відчутні втрати – понад 25-30 убитих, поранень всіх ступенів тяжкості дуже багато. Дану інформацію ми будемо ще коригувати. Відзначилися “Омега” і “Ягуар” з Нацгвардії, а також “борзі” “Альфа”. Місто в кільці, йде наступ на позиції сепаратистів.
Але є і більш сумні новини. У момент стрілянини вранці в мікрорайоні Семенівка від перестрілки постраждали мирні люди. Перекинуті туди мобільні групи сепаратистів скористалися городами приватних будинків для того, щоб розосередитися. Зав’язався бій і випадкові кулі зачепили самі житла. Біля будинків почалася пожежа, стрільба зачепила вікна, гіпсокартон та двері. Дорослі ховалися з дітьми в туалетах і погребах, постраждали також домашні тварини. На щастя люди вціліли.
За останніми даними, жертвою снайпера з центру міста, де розташовуються сепаратисти, став мирний житель багатоповерхівок. Обставини з’ясовуються”, – відзначили в “ПС”. Як повідомлялося раніше, в результаті бою з боку сил МВС 4 загиблих, близько 30 поранених.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас