У Києві в ніч на 1 травня пройдуть військові навчання - запевняє КГГА. А — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві в ніч на 1 травня пройдуть військові навчання - запевняє КГГА. А

1556
У Києві в ніч з 30 квітня на 1 травня в пройдуть тактико-спеціальні навчання, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).
“До уваги киян та гостей столиці! У ніч з 30 квітня на 1 травня в Києві пройдуть тактико-спеціальні навчання. В рамках навчань передбачається, що містом пересуватимуться колони бойової техніки. Звертаємо вашу увагу, що розгортання особового складу і техніки відбудеться в центрі міста”, – йдеться в повідомленні.
“Розміщене сьогодні, 30 квітня, на офіційному інтернет-порталі Київської міської державної адміністрації повідомлення про проведення у Києві тактично-спеціальних навчань не має жодного стосунку до діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України”, – йдеться у повідомленні Міноборони.
У прес-службі також відзначається, особовий склад та бойова техніка військових частин гарнізону міста Київ перебувають у пунктах постійної дислокації, розгортання їх у центрі міста не передбачається.
Тактико-спеціальні навчання, які заплановані в Києві в ніч з 30 квітня на 1 травня, буде проводити Управління державної охорони, повідомляють у прес-службі Міністерства оборони України. “Ці навчання проводить Управління держохорони”, – повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” у прес-службі оборонного відомства.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас