Представникам малого та середнього бізнесу краще вчитися підприємництву в українських бізнес-школах - точка зору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представникам малого та середнього бізнесу краще вчитися підприємництву в українських бізнес-школах - точка зору

Особисті фінанси
548
Прихильникам малого та середнього бізнесу краще вчитися підприємництву в українських бізнес-школах – вважає бізнес-тренер і консультант Олексій Половинкин. Хто ж хоче починати великий бізнес, тим більше з виходом за кордон, – йому краще купувати таку освіту в міжнародних бізнес-школах, порадив він в ефірі телеканалу БТБ.
“Якщо невеликий локальний бізнес, то, звичайно, краще наші школи. Тому максимально йде адаптація під нашу психологію, під нашу економіку, під наші юридичні питання. Якщо ж людина робить міжнародний бізнес, то однозначно рекомендую західні школи, бо буде як специфіка зарубіжжя, так само будуть торкатися питання і нашої країни”, – сказав він. За його словами, вартість навчання в Україні – від 10 тисяч до 200 тисяч гривень за курс протягом року-півтора-двох. “Закордонний курс – 10-20 тисяч доларів рік”, – додав він.
За його словами, вчать у школах насамперед менеджменту, управлінню персоналом. “А також це лідерство, це харизма, це юридичні напрямки і, звичайно, частково міжнародні відносини, дипломатія”, – додав бізнес-тренер. Він закликав потенційних бізнесменів інвестувати насамперед у свою освіту. “Найдорожче, що може бути в бізнесі – це банкрутство, і потім дуже довго діти будуть розраховуватися. Тому щоб цього не було, потрібно інвестувати в себе, і як мінімум шанс бути успішним буде набагато більшим. Це не означає, що 100% тих, хто отримав освіту, будуть успішними, але у них шансів набагато більше. Якщо я знаю карту – як проїхати, то мені набагато легше потрапити туди, куди треба”, – додав він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас