У Донецькій обл. під контролем протестувальників ОДА, 8 мерій, 4 міськвідділи міліції та 3 підрозділи СБУ, - МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Донецькій обл. під контролем протестувальників ОДА, 8 мерій, 4 міськвідділи міліції та 3 підрозділи СБУ, - МВС

Казна та Політика
615
У Донецькій області під контролем протестувальників Донецька обласна державна адміністрація, 8 мерій, 4 міських відділи міліції та 3 підрозділи Служби безпеки України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України в Донецькій області.
За повідомленням, протягом минулої доби на території Донецької області, а саме в містах Донецьку, Добропіллі, Красноармійську та Світлодарську відбулися масові заходи. Загальна кількість учасників, які їх відвідали, становить близько 350 осіб. На охорону громадського порядку під час проведення мітингів і масових зборів були залучені 57 працівників міліції.
“Залишається захопленою Донецька облдержадміністрація, навколо будівлі протестуючими зведені барикади. У Донецькому міськвиконкомі перебувають озброєні люди в камуфляжному одязі. Невідомі чергують на пропускному пункті і на всіх поверхах адміністративної будівлі. Робота міськвиконкому не блокується. У штатному режимі, але під пильною увагою протестуючих, працюють також міськвиконкоми Краматорська, Горлівки, Єнакієве, Костянтинівки, Харцизька, Маріуполя та Макіївки”, – йдеться в повідомленні.
Крім того, під контролем озброєних людей залишаються міськвідділи міліції та підрозділи СБУ в Слов’янську, Краматорську, Горлівці.
Групою озброєних осіб 30 квітня 2014 р. о 3:00 захоплений Центрально-Міський районний відділ Горлівського міськуправління міліції. Невідомі увірвалися в будівлю, вивели особовий склад райвідділу на вулицю і забарикадувалися в приміщенні. Деталі події встановлюються.
На автошляхах області встановлено більше 20 блокпостів, найбільша їх кількість зосереджена в містах Слов’янську, Краматорську та Макіївці.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас