Безлад по-донецьки: у Горлівці захопили 5 порожніх інкасаторських машин ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безлад по-донецьки: у Горлівці захопили 5 порожніх інкасаторських машин ПриватБанку

Фондовий ринок
6598
Невідомі в Горлівці ввечері 28 квітня захопили п’ять інкасаторських автомобілів ПриватБанку і розгромили термінал, в якому не було грошей, повідомило видання Gorlovka.ua у вівторок, 29 квітня.
Як передає видання, одного з інкасаторів затримали, завезли до будівлі УВС, де він і віддав ключі від машин, після чого відпустили.
Провідний експерт з безпеки Горлівської філії ПриватБанку Анатолій Чернега повідомив, що з п’яти захоплених автомобілів три виїхали в бік Артемівська, а два зараз припарковані біля будівлі захопленого міськвідділу міліції.
«За домовленістю з відділом ВГСЧ автомобілі стояли у них у дворі. Люди в масках затримали нашого інкасатора, відвезли його до УВС, де він і віддав ключі, після чого відпустили. Другого інкасатора зустріли на вулиці, налякали, і він теж видав ключі. Всі машини були порожні, грошових коштів там не було», – підкреслив Чернега.
Крім цього, за його словами, ввечері розкурочили термінал ПриватБанку, встановлений на вулиці 50 років СРСР в Калінінському районі міста.
«Термінал був порожній, але його зірвали», – розповів співробітник ПриватБанку.
Зараз у Горлівці очікують на прибуття керівництва з головного офісу.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас