США вводить 3-й раунд санкцій: покарані ще 7 росіян і 17 компаній, мер Харкова Кернес серйозно поранений — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США вводить 3-й раунд санкцій: покарані ще 7 росіян і 17 компаній, мер Харкова Кернес серйозно поранений

1998
Україна подає до суду на “Газпром” – вже відправлена ​​передарбітражна нота
Уряд і НАК “Нафтогаз України” почали процедуру подання до суду на “Газпром”. Про це під час прес-конференції заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк. “Уряд України і безпосередньо компанія НАК “Нафтогаз України” ухвалили рішення про початок процедури подання до суду на російську компанію “Газпром”“, – повідомив він. “Сьогодні російському монополісту відправлена ​​передарбітражна нота”, – додав Яценюк.
США вводить 3-й раунд санкцій: покарані ще 7 росіян і 17 компаній
США оголосили про нові санкції проти Росії через події в Україні. За оголошенням прес-секретаря Білого дому, нові заходи торкнуться семи посадових осіб, включаючи двох людей із близького оточення президента РФ, а також 17 компаній, пов’язаних з людьми з цього оточення. Крім того, мінторг США вводить “додаткові обмеження” відносно 13 з цих компаній.
ЄС побудує газопровід з Азербайджану до Іспанії
Європейський Союз збирається продовжити маршрут постачань газу “Південним газовим коридором” (трубопроводи TANAP і TAP), який зараз закінчується на Італії, до Франції та Іспанії. Про це пишуть “Ведомости” з посиланням на представника Єврокомісії. Програма будівництва газопроводів між Іспанією і Францією для постачання каспійського газу розрахована на 2014-2020 роки. Для цього сформований спеціальний фонд в обсязі 5,8 млрд євро. Це дозволить Європі збільшити постачання газу з Азербайджану, а також, в перспективі, розпочати імпорт з Туркменістану та Ірану.
Мер Харкова Кернес поранений, лікарі борються за його життя
“Сьогодні, близько 12:00, на Геннадія Кернеса було скоєно замах. Харківський міський голова отримав вогнепальне поранення в спину. Зараз він перебуває в невідкладній лікарні на операційному столі. Лікарі борються за його життя”, – йдеться в повідомленні. За останньою інформацією, Геннадій Кернес прооперований після поранення і перебуває у важкому стані в Харківській лікарні швидкої і невідкладної допомоги ім. А. В. Мещанінова, повідомляє прес-служба Харківської міськради.
У Києві з’явиться особлива міліція – в “чорній формі”
У Києві формують новий підрозділ міліції – «Патрульна служба особливого призначення». Вона буде охороняти порядок у місті, бійців можна буде упізнати по чорній формі і зброї. «Новий підрозділ набираємо з усіх бажаючих – контрактники, офіцери запасу, активісти Майдану, колишні міліціонери і навіть бармени. Головна умова – відсутність судимостей і вік до 45 років. У підрозділі буде 400 осіб – загони «Київ-1» і «Київ-2», – кажуть у міліції.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас