Росія має намір зірвати президентські вибори в Україні - Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія має намір зірвати президентські вибори в Україні - Кличко

Кримінал
999
Через дестабілізацію на Сході Росія намагається зірвати президентські вибори в Україні, заплановані на 25 травня. Про це лідер “УДАРу” Віталій Кличко заявив в інтерв’ю американському виданню Foreign Policy.
“Росія постійно говорить, що нинішній український уряд нелегітимний. Президентські вибори є єдиним способом легітимізувати керівництво держави і стабілізувати ситуацію в Україні”, – заявив Кличко.
За його словами, Росія хоче досягти своєї мети двома способами. Перший шлях – проведення інформаційної війни, другий – дестабілізація ситуації на Сході України.
“Ми з’ясували, що з сепаратистами працює велика кількість російських військових експертів і тепер бачимо, як бреше Путін. Він заявляв, що поняття не має, хто ті “зелені чоловічки” в Криму, а потім зізнався, що це були російські військові, які нібито захищали російськомовне населення”, – зазначив лідер “УДАРу”.
Віталій Кличко зазначив, що сьогодні стабільність і безпека всього регіону залежать від подій в Україні. Саме тому Україна вимагає від західних партнерів як політичної й економічної допомоги, так і збільшення тиску санкцій на Росію.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас