На 5 шахтах Ахметова розпочався страйк, за Порошенка в першому турі вже готові голосувати 48,4% українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На 5 шахтах Ахметова розпочався страйк, за Порошенка в першому турі вже готові голосувати 48,4% українців

2181
У Росії максимально обмежили права блогерів – прийнятий новий закон
Держдума прийняла в третьому читанні закон, що зобов’язує блогерів, сторінки яких щодня відвідують більше трьох тисяч користувачів, виконувати вимоги, пропоновані до ЗМІ. Зокрема, популярних блогерів зобов’яжуть перевіряти достовірність загальнодоступної інформації, не поширювати дані про приватне життя громадянина з порушенням цивільного законодавства, дотримуватися заборони і обмеження виборчого закону і вказувати вікові обмеження для користувачів.
Влада Криму розповіла, що відпочинок на півострові коштуватиме 13-25 тис. руб. на людину за 10 днів
Вартість 10 днів відпочинку в санаторно-курортному комплексі Криму влітку 2014 року в середньому становитиме 13-25 тис. руб. на людину залежно від сезону. Про це журналістам повідомила міністр курортів і туризму Республіки Крим Олена Юрченко. “У низький сезон сума з однієї людини становитиме 600 руб. на добу, у високий – 1,8 тис. руб. Якщо додати до цього ціну на субсидований авіапереліт в розмірі 7,5 тис. руб., то можна сказати, що 10-денне перебування в санаторному комплексі Криму з перельотом становитиме 13,5 тис. руб в низький сезон, і близько 25 тис. руб. – у високий”, – зазначила вона.
На 5 шахтах Ахметова розпочався страйк – з вимогою підвищити зарплату
На п’яти шахтах підприємства Краснодонвугілля в Луганській області, що належить гірничо-металургійному бізнесу Метінвест компанії СКМ Ріната Ахметова, розпочався страйк з вимогою підвищити зарплату. Про це повідомили співробітники компанії Краснодонвугілля. «У Краснодонвугіллі почали страйкувати. 80% шахтарів не виходять на роботу і зараз штурмують Краснодонвугілля», – повідомив один із співробітників шахти В’ячеслав.
Ноу-хау: Мінфін рекомендує НБУ продавати валюту населенню на аукціонах
Мінфін рекомендував Національному банку знизити негативний вплив девальвації на населення шляхом проведення спеціальних аукціонів з продажу іноземної валюти. “Мінфін запропонував НБУ розглянути можливість проведення спеціальних аукціонів з продажу валюти для населення з метою послаблення негативного впливу девальвації”, – йдеться у повідомленні відомства.
Імовірність перемоги Порошенка на виборах президента в першому турі досить висока – за нього вже готові голосувати 48,4% українців
На президентських виборах 25 травня 48,4% тих, хто має намір взяти участь у виборах і визначився з кандидатом, готові підтримати кандидатуру народного депутата України Петра Порошенка.
Такі дані соціологічного опитування “Україна. Президентські вибори-2014, квітень”, проведеного Центром соціальних і маркетингових досліджень “СОЦИС”, Київським міжнародним інститутом соціології, соціологічною групою “Рейтинг” та Центром Разумкова.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас