Міліція відновлює керованість своїми підрозділами на Сході і рахує сепаратистів - запевняє МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міліція відновлює керованість своїми підрозділами на Сході і рахує сепаратистів - запевняє МВС

Кримінал
1704
На сьогоднішній день правоохоронці відновлюють керованість власними підрозділами на Сході України. Про це під час брифінгу в СБУ сказав радник міністра МВС Станіслав Речинський.
“Міліція веде облік озброєних громадян, які захопили адмінбудівлі і знаходяться на блокпостах. Тому міліція поки що веде облік озброєних громадян, які зараз розглядаються виключно як бандити. Останні події з вбивством двох людей показали, що мова вже йде про політичні вимоги, оскільки навряд чи жителі Донбасу розраховували на те, що сепаратисти будуть вбивати не міфічних бандерівців, а конкретних громадян, до того ж їхніх земляків. Тому зараз є повний облік захоплених бандитами адмінбудівель, кількість бандитів у них”, – сказав він.
За його словами, приміщення Донецької ОДА утримується 500 озброєними людьми, ще близько сотні знаходиться навколо будівлі. У приміщенні донецького міськвиконкому перебувають близько 20 озброєних активістів оргланізаціі “Оплот”.
Залишаються також захопленими Горлівське ГУ МВС та УСБУ, Слов’янське ГУ МВС та УСБУ, Краматорське ГУ МВС та УСБУ, Маріупольський, Єнакіївський та Макіївський міськвиконкоми.
“Також вчора був викрадений керівник Слов’янського бюро СМЕ. Згодом його відпустили, проте спілкуватися з правоохоронцями він відмовляється. Схожа ситуація і з тимчасовим викраденням прокурора міста. Його також вивели озброєні люди в масках і повернули. Але спілкуватися з міліцією він також відмовляється”, – сказав він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас