Неймовірно дешево: влада Криму розповіла, що відпочинок на півострові коштуватиме 13-25 тис. руб. на людину за 10 днів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Неймовірно дешево: влада Криму розповіла, що відпочинок на півострові коштуватиме 13-25 тис. руб. на людину за 10 днів

Світ
8079
Вартість 10 днів відпочинку в санаторно-курортному комплексі Криму влітку 2014 року в середньому становитиме 13-25 тис. руб. на людину в залежності від сезону. Про це журналістам повідомила міністр курортів і туризму Республіки Крим Олена Юрченко.
“У низький сезон сума з однієї людини становитиме 600 руб. на добу, у високий – 1,8 тис. руб. Якщо додати до цього ціну на субсидований авіапереліт в розмірі 7,5 тис. руб., то можна сказати, що 10-денне перебування в санаторному комплексі Криму з перельотом становитиме 13,5 тис. руб. в низький сезон і близько 25 тис. руб. – у високий”, – зазначила вона.
За словами Юрченко, усереднена вартість розраховувалася для однієї людини при розміщенні в двомісному стандартному номері з три- або чотириразовим харчуванням і базовим лікуванням.
Середня ціна дитячого відпочинку за тиждень в сезоні 2014 року складе приблизно 3 тис. руб. без урахування перельоту, додала Юрченко.
Єдиний тариф
“Аерофлот” з 22 квітня 2014 року вводить єдиний тариф для авіаквитків економічного класу за напрямками до Криму, вартість перельоту в республіку і назад становитиме 7,5 тис. руб. Квиток в один бік – 4 тис. руб., також включає такси й збори.
Раніше у вівторок був опублікований текст доручення президента РФ про встановлення “Аерофлотом” спецтарифів на літній період 2014 року маршрутом Москва – Сімферополь і назад не вище 7,5 тис. руб.
Але російські авіакомпанії готові перевезти до Криму цього літа тільки 13% від тих 3 млн росіян, які, за версією федеральних міністерств і відомств, відправляться туди відпочивати. Скористатися рейсами, заявленими авіаперевізниками на сезон з 1 червня до 30 вересня, зможуть менше 400 тис. людей.
Раніше, 21 квітня, залізниці Росії, Криму, України і Білорусії узгодили літній графік руху поїздів у сполученні з Кримом. Погоджено 25 ниток на добу сполученням з Кримом через Джанкой і сім – через Армянськ, сказав представник РЖД.
Україна планує визначитися з датою початку продажу залізничних квитків, що курсують українською територією, до 25 квітня і направить інформацію залізничним адміністраціям Росії, Білорусії і Молдавії.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас