Оренда житлової нерухомості в Києві дає тільки 7-9% річних прибутку - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оренда житлової нерухомості в Києві дає тільки 7-9% річних прибутку - експерт

Нерухомість
1052
Купівля житлової нерухомості в Києві для здачі в оренду має сенс тільки в довгостроковій перспективі, від 5 років і більше, вважає експерт з нерухомості Едуард Бразас. Житлова нерухомість у столиці та містах-мільйонниках може зараз давати близько 7-9% річних, – сказав він в ефірі телеканалу БТБ.
“З одного боку, це не найцікавіші інвестиції в чистому вигляді. Однак, з іншого – якщо ми в якомусь періоді візьмемо менше 3-5% зростання цін на нерухомість в рік, а ми до цього вже поступово йдемо, адже нерухомість вже досить тривалий час “лежить в ямі”, і, зрозуміло, що як тільки економіка піде на зростання, нерухомість за нею підтягнеться – то в сумі отримаємо ті ж 10-12%, які вже можна порівнювати з прибутковістю доларового депозиту”, – сказав Бразас.
Також експерт призначив, що прибутковість від оренди офісної нерухомості зараз становить в середньому близько 15%. “Хоча останні кілька років спостерігається переміщення навіть невеликих торгових точок в торгові центри, і тому окремі приміщення у форматі “біля дому” і т.п. вже важче здати і за них не платять так, як раніше”, – зазначив Бразас.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас