Центробанк Росії розпочав рейдерське захоплення інфраструктури ПриватБанку в Криму, долар подорожчав до 11,5 грн на Міжбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Центробанк Росії розпочав рейдерське захоплення інфраструктури ПриватБанку в Криму, долар подорожчав до 11,5 грн на Міжбанку

2795
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати вівторка, 22 квітня:
  • Від російського паспорта вже відмовилися 3 тис. жителів Криму
  • В Україні збільшилася кількість недобудов – до 16,4 тис. об’єктів
  • Ціни на ліки в Україні зросли на 60-70%
  • Долар подорожчав до 11,5 грн на Міжбанку
  • СБУ вилучила 1 млн бойових патронів в Києві
В.о. президента України Олександр Турчинов про порушення “женевських домовленостей”
“На превеликий жаль, ані Російська Федерація, ані її терористичні спецпідрозділи, які присутні в Україні, демонстративно не збираються виконувати домовленості, які були досягнуті в Женеві… замість роззброєння та звільнення адміністративних будівель терористи знову захопили приміщення міського відділу внутрішніх справ в Краматорську і взяли в заручники керівника міліції, перекресливши тим самим всі домовленості, які були досягнуті в Женеві”.
ПриватБанк про рейдерське захоплення мережі відділень банку в Криму Центробанком Росії
“ПриватБанк працює за українськими законами і знаходиться поза юрисдикцією Російського Центробанку. У нас є всі ресурси для обслуговування клієнтів в Криму, за винятком юридичної бази. Спроби силовими методами встановити контроль над відділеннями Приватбанку в Криму є рейдерським захопленням банку і в нинішніх умовах ставлять під сумнів можливість виконання банком своїх зобов’язань на території півострова”.
Голова правління VAB Банку Денис Мальцев про курс долара
“Коли виникнуть побоювання про виділення коштів Фонду (якщо підписання угоди буде відкладено або не підписано взагалі) долар на міжбанку може дорожчати до 12 грн/$… до кінця цього тижня курс долара не відкотиться нижче, ніж до 11 грн./$”.
Прем’єр-міністр Дмитро Медведєв про покарання Visa і Mastercard
“Іноземні партнери відключили деякі російські банки від міжнародних платіжних систем. Це, безумовно, порушення відповідних договорів з такими системами. І я вважаю, що воно не повинно залишатися безкарним. Потрібно витратити сили і засоби, щоб привести до тями відповідних іноземних контрагентів”.
Міноборони про створення вогневих позицій вздовж кордону на сході України
“Наша сила порівняно з початком весни збільшилася в рази. Розуміючи важливість наших дій, ми в найкоротші терміни виконали інженерне обладнання всіх вогневих позицій і спільно з представниками інших силових відомств організували оборону і патрулювання місцевості”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас