Боксерський ринг в Міністерстві доходів я будував за свої гроші - сенсаційне зізнання втікача Клименко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Боксерський ринг в Міністерстві доходів я будував за свої гроші - сенсаційне зізнання втікача Клименко

Казна та Політика
2660
Екс-глава Міндоходів дав інтерв’ю, в якому розповів про залізну кімнату і боксерський ринг в будівлі Міністерства.
Колишній міністр доходів і зборів Олександр Клименко прокоментував наявність в будівлі міністерства рингу і залізної кімнати, а також розповів про крісло, яке, за оцінками ЗМІ, могло коштувати 70 тисяч євро.
Зокрема, журналісти запитали у Клименко про речі, які були знайдені в будівлі податкової: боксерський ринг, соляну сауну, крісло за 70 тисяч євро, залізну кімнату, яка нібито потрібна для того, щоб забезпечити учасникам переговорів конфіденційність.
За словами Клименка , все було побудовано виключно на його особисті кошти, без залучення бюджетних коштів: “До початку роботи на держслужбі я займався бізнесом, і я не бідна людина”.
Він також зазначив, що всі зазначені предмети досі залишаються у відомстві. “Якби наявність подібних предметів у міністерстві хотіли б приховати, то вони б зникли після мого відходу”, – зазначив політик.
“Потрібно розділяти, що є правда, а що ні. Наприклад, крісло, про яке всі написали, що воно коштує 70 тис. євро. Але насправді воно коштувало в десятки разів менше – не більше 5 тисяч – і було придбано мною ще в 2004 році”, – зазначив Клименко.
За його словами, залізна кімната була необхідна для забезпечення конфіденційності, а ринг – для “підтримки гарної фізичної форми, так як це позначалося і на якості роботи”, оскільки екс-міністр і його співробітники працювали допізна.
“Чого ми дивуємося? Коли переговори дипломатичного рівня прослуховуються, то будь-яка розсудлива людина думає про конфіденційність. Для цього і необхідна була кімната”, – прокоментував екс-міністр інформацію про залізну кімнату”.
Щодо рингу, Клименко зазначив: “Знову ж таки, цей зал був не в моєму особистому кабінеті, як стверджують сьогодні в ЗМІ, а в приміщенні міністерства, ним могли скористатися й інші співробітники”, – зазначив екс-міністр.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас