У Донецькій області десантники відбили напад на держоб'єкт - Міноборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Донецькій області десантники відбили напад на держоб'єкт - Міноборони

Кримінал
4519
Нападники прибули на місце події на декількох мотоциклах і відкрили вогонь з вогнепальної зброї по українським військовослужбовцям.
У Добропільському районі Донецької області військовослужбовці однієї з частин високомобільних десантних військ Збройних сил України відбили збройний напад людей в масках, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.
“В результаті перестрілки один з нападників був поранений. Ще двох, які намагалися втекти на транспортному засобі, затримали і передали правоохоронним органам. З боку військовослужбовців Збройних Сил України потерпілих немає”, – наголошується в повідомленні.
Як зазначили в Міноборони, нападники прибули на місце події на декількох мотоциклах в неділю близько 20:00 і відкрили вогонь з вогнепальної зброї по українським військовослужбовцям. У відповідь десантники застосували стрілецьку зброю.
За інформацією Міноборони, охорона всіх об’єктів в регіоні посилена.
Керівництво Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних сил України в черговий раз закликали громадян не брати участі “в провокаційних та інших протиправних діях з метою підтримки діяльності диверсійно-розвідувальних груп ЗС РФ на території східних областей України”.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас