Янукович, Захарченко та Якименко створили терористичну організацію - Генпрокуратура — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович, Захарченко та Якименко створили терористичну організацію - Генпрокуратура

Кримінал
1103
Генпрокуратура України веде розслідування у кримінальному провадженні щодо колишніх високопосадовців за ч. 3 статті 258 (терористичний акт , що призвів до загибелі людей ) КК України , повідомив в.о. керівника прес -служби відомства Василь Зоря.
“Зокрема , встановлено , що Віктор Янукович , Олександр Якименко (екс глава СБУ ) та Віталій Захарченко (екс -глава МВС) за попередньою змовою створили терористичну організацію , діяльність якої призвела до масової загибелі людей 20 лютого 2014 на вул. Інститутській в Києві , а також залучили до її складу військовослужбовців СБУ та Внутрішніх військ МВС України “ , – цитує його слова Інтерфакс Україна .
Раніше в.о. генерального прокурора України Олег Махніцький заявляв , що Янукович повідомлений про те , що він підозрюється у кількох злочинах Генпрокуратурою і оголошений в розшук. Якщо ж він з’явиться в Україні , правоохоронці зроблять заходи для його затримання.
Махніцький також нагадав , що стосовно Януковича розслідується 4 кримінальні виробництва , і мова йде про вчинення тяжких злочинів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас