У Луганську на проукраїнському мітингу прийняли резолюцію - вони вимагають від влади "навести порядок" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Луганську на проукраїнському мітингу прийняли резолюцію - вони вимагають від влади "навести порядок"

Казна та Політика
1182
На мітинг прийшли більше тисячі луганчан, які вимагали від влади навести порядок.
Активісти в Луганську на мітингу За єдність України, який ініціювали студенти та викладачі Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, прийняли резолюцію. Про це в четвер, 17 квітня, повідомляє видання Східний варіант.
У резолюції говориться: “Ми глибоко обурені тим, що купка людей, котрі вважають себе виразниками наших інтересів, переступивши закони та моральні норми, стала фактично на шлях відвертої зради своєї країни і виконує волю правителів чужої держави. Під гаслами боротьби з “незаконною київською владою і корупцією” ці люди захоплюють адміністративні будівлі, незаконно оволодівають зброєю, сіють страх і невпевненість, диктують свою волю тисячам луганчан. Ми, студентська молодь Луганщини, рішуче протестуємо проти таких методів ведення політичної боротьби”.
Крім того, молодь вимагає від центральної і місцевої влади невідкладно навести порядок в місті та області.
“Ми вважаємо, що сьогодні головне завдання, як для влади, так і для кожного жителя нашого регіону, не допустити розгулу сепаратизму і вседозволеності. Механізмом забезпечення цього завдання має стати повне перезавантаження влади на всіх рівнях, проведення дострокових виборів до Верховної Ради України. Паралельно з цим має бути проведена децентралізація влади з розширенням фінансових та інших повноважень регіонів. Це дозволить зняти соціальну напругу і зміцнить політичну позицію. Закликаємо всіх луганчан підтримати нашу пропозицію, не піддаватися на сепаратистські провокації, і згуртуватися навколо головної нашої мети – єдина, неподільна, процвітаюча Україна”, – наголошується в резолюції.
За інформацією видання, на мітинг прийшли більше тисячі луганчан, які підтримали дану резолюцію.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас