Російські радикали оголосили про створення "Русского сектора" - який буде "відновлювати порядок і законність" в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російські радикали оголосили про створення "Русского сектора" - який буде "відновлювати порядок і законність" в Україні

Кримінал
1381
У Росії партія радикалів “Родина” створює підрозділ “Русский сектор”. Про це повідомив голова праворадикальної партії “Родина”, депутат Держдуми Олексій Журавльов, передає УНІАН. За його словами, “геополітичні супротивники Російської Федерації і “русского мира” активізували свою інформаційно-диверсійну діяльність як в Україні, так і на території Росії”.
Журавльов заявив, що на території РФ також намагається активізуватися “п’ята колона”, що “складається з лібералів-західників і націонал-зрадників усіх мастей”.
Як заявив Журавльов, у зв’язку з цим партія “Родина” оголошує про формування підрозділів “громадянського суспільства “Русский сектор”. Основною метою “Русского сектора” є “сприяння всіма наявними засобами перемозі російських демократичних сил, відновленню порядку і законності в Україні”.
Також “Русский сектор” вестиме повномасштабні інформаційні війни на території України та інших держав, заявив Журавльов.
Депутат Держдуми сказав, що має намір, окрім того, надавати інформаційну, консультаційну, організаційну та іншу допомогу “громадянам народних республік на південному сході України”.
“У разі ескалації військового конфлікту, який загрожує безпеці народу Росії, ми залишаємо за собою право діяти відповідно до законів воєнного часу і відстоювати наші національні інтереси всіма доступними методами, захищаючи громадян Російської Федерації і російських співвітчизників”, – заявив Журавльов.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас