США повинні допомогти Україні зброєю і посиленням санкцій проти РФ - Маккейн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США повинні допомогти Україні зброєю і посиленням санкцій проти РФ - Маккейн

Світ
648
США повинні поставити Україні зброю і домогтися посилення санкцій проти Росії. Про це заявив американський сенатор Джон Маккейн.
«Україні слід направити кошти для її захисту, направити зброю. Їм потрібна легка зброя, засоби ППО і багато чого ще. Не забезпечувати їх – така поведінка непростима», – сказав Маккейн у вівторок на прес-конференції в Талліні.
За підсумками свого візиту до Естонії та зустрічей з її керівництвом сенатор констатував: «Ми були єдині у думці, що Захід повинен застосувати набагато більш жорсткі економічні заходи проти діяльності Росії. Ми погодилися з керівництвом Естонії, що НАТО і ЄС не можуть продовжувати діяти в колишньому ритмі, хоча і не можна повертатися до холодної війни».
Крім того, за словами Маккейна, було висловлено думку, що присутність НАТО в прибалтійському регіоні має носити стратегічно постійний, а не тимчасовий характер.
Раніше верховний головнокомандувач НАТО Філіп Брідлав повідомив, що російські війська поблизу кордону України повністю оснащені і готові до вторгнення.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас