СБУ починає масштабну антитерористичну операцію на Південному Сході - із залученням армії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ починає масштабну антитерористичну операцію на Південному Сході - із залученням армії

Кримінал
12810
Спікер Верховної Ради, в.о. президента України Олександр Турчинов заявляє, що Рада національної безпеки і оборони України прийняла рішення залучити до проведення антитерористичної операції на сході України військовослужбовців Збройних сил України.
 
РНБО прийняла рішення розпочати широкомасштабну антитерористичну операцію із залученням Збройних сил України”, – заявив він у неділю , 13 квітня, ввечері на телеканалі “Рада”.
 
При цьому він підкреслив:“Ми не дамо Росії повторити кримський сценарій в східному регіоні України”.
 
Також Турчинов заявив, що влада України робили все, щоб уникнути людських жертв.
 
“Але ми готові дати відсіч тим спробам вторгнення, дестабілізації і терористичним діям із зброєю в руках”, – підкреслив він.
 
Турчинов заявив, що напередодні “координовані Російською Федерацією терористичні загони “захопили управління внутрішніх справ та інші адміністративні будівлі в кількох містах Донецької області.
 
“Особливо небезпечно це відбувалося в місті Слов’янськ, де працювали одягнені в російський камуфляж і озброєні російськими автоматами професійно підготовлені злочинці” , – підкреслив він.
 
Турчинов повідомив, що вранці 13 квітня, в Слов’янську колону представників силових структур, які отримали завдання захистити громадян, обстріляли з автоматичної зброї.
 
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас