У Харкові сепаратисти напали на учасників акції "За єдину Україну". Постраждали 50 осіб - МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові сепаратисти напали на учасників акції "За єдину Україну". Постраждали 50 осіб - МВС

Кримінал
2951
Після закінчення мітингу “За єдину Україну” прихильники федералізації напали на учасників акції, які розходилися, використовуючи при цьому біти, палиці і світлошумові гранати.
В результаті нападу, медична допомога знадобилася майже 50 постраждалим, а близько 10 осіб були доставлені в лікарні міста, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС) в неділю, 13 квітня.
“Близько 14:30 в Харкові сталося зіткнення між учасниками двох мітингів – за цілісність України і за федералізацію країни. Участь у масових заходах, які пройшли на центральній площі міста, взяли близько трьох тисяч людей”, – йдеться в повідомленні.
Після зіткнення, згідно з інформацією медиків, у постраждалих травми легкої та середньої тяжкості. Серед них також один співробітник міліції. В даний час прихильники сепаратизму розділилися на дві групи. Одна з них, в кількості близько 100 осіб, зламавши ворота, проникла у двір будівлі Харківської міської ради.
Основна частина в кількості близько двох тисяч осіб прямує до Харківського СІЗО. Протестувальники вигукують гасла на підтримку затриманих 8 квітня під час проведення спецоперації зі звільнення захопленої раніше будівлі ОДА. У зв’язку зі складністю ситуації, всі затримані 8 квітня сьогодні перевезені в СІЗО Полтави.
Раніше повідомлялося, в Харкові в неділю, 13 квітня, відбулися мітинги прихильників Євромайдану і проросійських активістів, в результаті яких постраждали люди.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас