У клієнта одного з банків Києва викрали понад півмільйона гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У клієнта одного з банків Києва викрали понад півмільйона гривень

Кримінал
3634
У банку, розташованому в Подільському районі столиці, серед білого дня скоєно розбійний напад. Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України в м. Києві.
За словами правоохоронців, менеджер однієї з київських фірм зняв з рахунку гроші компанії в розмірі 630 тисяч гривень. Тим часом на клієнта банку вже чекали троє невідомих, які організували засідку біля входу в приміщення. Коли чоловік вийшов з установи, нападники вдарили його по голові, застосували газовий балончик, вихопили сумку з грошима і почали втікати. Під час бійки у одного з них випав пістолет, що змусило правопорушників трохи затриматися на місці злочину.
У цей час поруч проїжджав наряд відділу державної служби охорони Подільського району. Фактично напад стався на очах у співробітників міліції. У результаті двоє з нападників були затримані одразу на місці злочину, третьому вдалося втекти.
Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо затримання останнього. Його місцезнаходження правоохоронці вже встановили.
“Двоє затриманих на місці злочину були доставлені до районного управління для встановлення осіб. Розбійниками виявилися – 28-річний громадянин Грузії та 23-річний житель Київської області. Зараз хлопці пояснюють міліції мотиви скоєння кримінального злочину, а також джерело надходження інформації про зняття грошових коштів постраждалим”, – відзначили в прес-службі.
Слідчим відділом Подільського управління міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст. 187 Кримінального Кодексу України – “Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб”.
Досудове розслідування триває.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас