Старовинний Поділ отримає сучасну транспортну схему — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Старовинний Поділ отримає сучасну транспортну схему

Казна та Політика
841
До вирішення транспортних проблем на території міського проекту “Київ Самобутній” (історична частина Подолу) приєднаються німецькі фахівці з питань транспортного планування. Про це заявив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури, начальник Служби Містобудівного кадастру Андрій Вавриш.
“Ми запросили до співпраці німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ в Україні, щоб створити оптимальну транспортну схему Подолу з урахуванням потреб усіх цільових аудиторій району (автомобілістів, користувачів громадського транспорту, велосипедистів і пішоходів)”, – зазначив Андрій Вавриш.
Він також додав, що транспортна схема Подолу була представлена ​​Департаментом ще влітку 2013 року. Однак для оптимального розвитку території історичного центру Києва було прийнято рішення запросити до співпраці фахівців зі сталого розвитку міста, досвід яких вже активно впроваджується не тільки в європейських містах, а й у Львові.
“Фахівці визначили основні критерії, за якими мають оцінюватися всі заходи проекту, зокрема, критерії якості перебування всіх цільових груп на території: якість повітря, безпека, шумове забруднення і т.д.
Принципові зауваження та пропозиції щодо роботи над транспортним розвитком території вже опрацьовуються і вносяться в проект міської цільової програми збереження та реабілітації історичного середовища “Київ Самобутній” на Подолі та Дніпровських схилах на 2014-2016”, – додав Андрій Вавриш.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас