Долар подолав психологічний бар'єр у 12 грн, Росія вже заплатила $179 млрд за приєднання Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар подолав психологічний бар'єр у 12 грн, Росія вже заплатила $179 млрд за приєднання Криму

3426
Долар подолав психологічний бар’єр у 12 грн на Міжбанку – зі значним запасом
У середу, 9 квітня 2014 р., на українському міжбанківському ринку ціни на американську валюту продовжували зростати. Сьогодні на міжбанківському валютному ринку України торги по долару США відкрилися наступними котируваннями – 11,6500/11,9500, до 12:00 ціни зросли 11,9500/12,1500. До закриття торгів цінові рівні сягнули максимуму 12,1500/12,4500.
Дорогий Крим: російський ринок заплатив $179 млрд за приєднання півострова
Приєднання Криму коштувало російському ринку 179 млрд дол. Ця цифра складається з відтоку капіталу в 33,5 млрд дол, падіння капіталізації компаній на 82,7 млрд дол на батьківщині і на 62,8 млрд дол – у Лондоні. У 33,5 млрд дол оцінює відтік капіталу з Росії за березень Центр розвитку НДУ “Вища школа економіки” (25,4 млрд дол, витрачених в березні Банком Росії на підтримку курсу рубля, плюс позитивне сальдо рахунку поточних операцій в 8,1 млрд дол.)
Швеція оголосила про реальну загрозу з боку Росії – вперше після закінчення “Холодної війни”
Росія готується до військової діяльності або збройної агресії в Швеції. Про це повідомляє поліція безпеки Швеції (Säpo). У свою чергу міністр оборони Швеції Карін Енстрем заявила, що Швеція припиняє усіляке військове співробітництво з Росією і прискорить реформу збройних сил Швеції.
Про “Небесну сотню” вже забули: Рада відмовилася виплачувати компенсації сім’ям загиблих під час Євромайдана
Верховна Рада відмовилася надавати компенсації членам сімей загиблих учасників мирних протестів на Майдані. Депутати не підтримали відповідний законопроект, запропонований міністром соціальної політики Людмилою Денисовою. Документом пропонувалося в разі загибелі учасника мирних зібрань виплачувати членам його сім’ї, а в разі їх відсутності – батькам одноразову грошову допомогу в розмірі стократного грошового мінімуму для працездатних осіб (близько 130 тис. грн).
СБУ за місяць встановила рекорд із затримання шпигунів – за 1 місяць як за всі роки незалежності
За останній місяць в Україні затримано стільки ж шпигунів, як за всі роки незалежності, повідомила голова прес-центру СБУ Марина Остапенко. За її словами, “іноземні диверсанти і розвідники заполонили країну, найчастіше їх затримують у Києві, Львові, Чернігові та Одесі”. “Їх спеціально готують. Методики, відпрацьовані ще в КДБ по роботі з натовпом, зараз успішно використовуються ФСБ Росії”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас