Нацфінпослуг очолив колишній топ-менеджер Альфа-банку, а Держагентство земельних ресурсів - екс-заступник голови КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацфінпослуг очолив колишній топ-менеджер Альфа-банку, а Держагентство земельних ресурсів - екс-заступник голови КМДА

Казна та Політика
1504
Кабінет Міністрів призначив головою Нацкомісії з регулювання ринків фінансових послуг Андрія Волкова, засновника і керуючого партнера інвесткомпанії Investohills Capital. Він також є головою спостережної ради страхової компанії “Рітейл-Страхування”.
За словами міністра Кабміну Остапа Семерака, рішення про призначення було прийнято урядом у середу. Волков раніше працював у російській “Альфа Груп” на різних посадах, в тому числі з 2006 по 2009 рік обіймав посаду голови правління Альфа-банку (Україна), а також очолював раду директорів компанії “Альфа Страхування”.
Також працював в компанії ING IGA і PricewaterhouseCoopers. Минулої суботи Кабмін звільнив з посади голову комісії Бориса Візірова, і останні кілька днів виконував обов’язки голови член комісії Максим Поляков.
Крім того, Кабінет міністрів призначив Сергія Рудика головою Державного агентства з земельних ресурсів України. Рудик раніше обіймав посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації, однак подав у відставку ще в 2010 році.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас