Делегація України 10 квітня відбуває на ще одні переговори з МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Делегація України 10 квітня відбуває на ще одні переговори з МВФ

Кредит&Депозит
1730
Українська делегація у складі міністра фінансів і міністра економічного розвитку і торгівлі Олександра Шлапака і Павла Шеремети, голови Нацбанку Степана Кубіва у четвер, 10 квітня, вилітає на переговори з Міжнародним валютним фондом (МВФ).
“Ми летимо делегацією: голова Мінфіну, голова Нацбанку і я. Завтра вилітаємо. Все під контролем. Все йде за планом. Факт того, що відкликаний прогноз, – це не сигнал. Все йде за планом”, – повідомив глава МЕРТ П.Шеремета журналістам у середу.
“Додаткових претензій з боку МВФ немає. Є очікування. Процедурні питання. Повинні прийматися рішення”, – додав він.
Як повідомлялося, місія МВФ 27 березня заявила про досягнення на рівні персоналу угоди з владою України про програму економічних реформ, яка може бути підтримана дворічною програмою stand-by (SBA) Фонду обсягом $14-18 млрд. у Києві очікують, що рада директорів МВФ розгляне це питання до кінця квітня. Розмір першого траншу може становити близько $3 млрд.
У Вашингтоні 11-13 квітня відбудуться регулярні весняні збори МВФ і Світового банку.
Напередодні персонал Фонду традиційно оприлюднив оновлений Всесвітній економічний прогноз, в якому виключив оцінку макропоказників України на найближчі роки через з триваючу в країні кризу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас