НБУ почав реформуватися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ почав реформуватися

Казна та Політика
3858
Національний банк України провів перший етап реформування структури, створивши низку нових підрозділів. Про це йдеться в повідомленні банку.
У структурі центрального апарату НБУ, зокрема, на базі департаменту внутрішньої безпеки та управління режимно-секретної та мобілізаційної роботи створено департамент банківської безпеки.
Разом з тим, генеральний департамент інформаційних технологій і платіжних систем перетворений на департамент інформаційних технологій, департамент платіжних систем і розрахунків, а також в управління інформаційної безпеки.
Департамент організації будівництва та господарської діяльності перетворений на управління організації капітального будівництва.
Крім того, департамент аналізу банківських операцій ліквідовано, але створено управління методології та організації реалізації забезпечення за кредитами, наданими банкам.
У Нацбанку також повідомили, що в структурі НБУ головне управління господарського забезпечення перетворене на головне господарське управління.
За даними НБУ, зміни в структурі центрального апарату супроводжувалися низкою кадрових рішень, зокрема, звільнені: з посади заступника голови НБУ – Олексій Ткаченко, з посади директора генерального департаменту банківського нагляду – Роман Яковлєв, з посади директора генерального департаменту регулювання грошового обігу – Віктор Нестеренко, з посади директора генерального департаменту інформаційних технологій і платіжних систем – Наталія Синявська.
Крім того, виконуючим обов’язки директора генерального департаменту банківського нагляду призначений Костянтин Раєвський, який раніше працював на посаді заступника директора цього департаменту.
Також, за даними НБУ, директором департаменту платіжних систем і розрахунків призначений Віктор Кравець, який раніше працював заступником директора Центру наукових досліджень НБУ.
НБУ почав реформуватися
НБУ почав реформуватися
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас