Куди можна вигідно вкласти гроші під відсотки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Куди можна вигідно вкласти гроші під відсотки

1631
Багато хто з нас, хто пов’язаний з банківськими картами , не міг не відчути на собі ті незручності , які виникли через кризові явища в політичній, і , як наслідок , у фінансовій системі країни. Фізособи , як ніхто інший , зіткнулися з різного роду обмеженнями на проведення фінансових операцій.
У цьому зв’язку доречно згадати про заробіток на валютному ринку Форекс , який у сформованій ситуації визнається безпечнішим з точки зору збереження коштів , ніж будь-який інший вид отримання доходу. У нинішній нестабільній ситуації традиційні переваги інвестування в Форекс виглядають ще більш переконливими , вигідними і важливими , ніж раніше. Можливість вкладати кошти і отримувати регулярний дохід , не маючи спеціальних знань , не виходячи з дому, не витрачаючи часу і особистих зусиль – сьогодні це дорогого коштує . Інвестувати , користуючись довірчим управлінням ( доручаючи керувати вашими засобами професійним трейдерам ) і отримувати при цьому гідну прибуток у доларах – такі умови заробітку можуть впевнено конкурувати з іншими способами вкладення коштів і пасивного заробітку. До того ж , на прибуток інвестора ніхто не зазіхає , ніхто не лімітує її отримання або зняття . Виводити кошти можна в будь-який момент .
Паралельно з такими зручними і вигідними умовами інвестування брокерські компанії постійно впроваджують нові сервіси та послуги , які в нинішній неспокійний час цілком можна вважати антикризовими .
Приміром, компанія Форекс-Тренд, йдучи назустріч своїм клієнтам , відкрила прийом коштів безпосередньо з їх банківських карт. Відтепер клієнти Форекс – Тренд мають можливість з особистого кабінету поповнювати єдиний балансовий рахунок з будь-якої точки світу.
Примітно , що комісія відсутня як для поповнення єдиного балансового рахунку , так і для зняття грошей на карту. Механізм простий : сума, що надійшла на рахунок компанії зараховується на клієнтський рахунок , а безпосередньо на банківську карту клієнта буде перераховано стільки грошей , скільки клієнт в заявці « попросить» зняти з його рахунку .
Що стосується конвертації , то курс визначає банк , який випустив карту , або ж платіжна система , в якій діє банківська карта клієнта.
Виводити свої кошти на банківську карту мають право лише ті клієнти Форекс Тренд , які поповнювали єдиний балансовий рахунок також зі своєї карти .
Нагадаємо , що компанія Форекс Тренд- кращий форекс брокер світу і кращий ПАММ -брокер 2013 за версією Masterforex -V має статус міжнародної , а її діяльність підтверджена всіма необхідними ліцензіями для проведення торгівлі на біржових і позабіржових ринках. У минулому році Форекс Тренд успішно « вистояла » аудит , а її партнер SKOPALINO FINANCE LIMITED отримав дозвіл європейських регуляторів у Люксембурзі , Греції , Чехії , Норвегії , Франції та Латвії.
Серед численних Клієнтів Компанії в тому числі зірки шоу -бізнесу та олімпійські чемпіони , які відзначили високу ефективність роботи з Компанією , радіючи своїм доходам на цьому терені.
Джерелоhttp://pamm-moscow.com/
За матеріалами:
Форекс-Тренд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас