Сепаратисти в Донецьку проголосили створення "Незалежної Донецької республіки" і включили її до Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сепаратисти в Донецьку проголосили створення "Незалежної Донецької республіки" і включили її до Росії

Кримінал
14250
Сепаратисти, що захопили Донецьку обласну раду, заявили про створення Незалежної Донецької республіки. Таке рішення було прийнято на позачерговій сесії самопроголошеної “​​народної ради” Донецької області і повідомлено провідним учасником мітингу біля стін будівлі обласної ради, – повідомляє кореспондент “ОстроВа”.
Виступаючий оголосив, що з цього моменту створена Незалежна Донецька республіка. “Відтепер Донецька область є незалежною республікою. Ура!”.
Натовп зустрів цю заяву оваціями і криками “Росія, Росія”. Пізніше виступаючий додав, що це рішення прийнято на позачерговій сесії. Пізніше “народна рада” прийняла іще одне рішення – про входження новоствореної республіки до складу Росії. Мітингувальники зустріли цю інформацію криками: “Путін, допоможи!”
Як повідомлялося раніше, сепаратисти вимагали ухвалити це рішення на легітимній сесії обласної ради, однак депутати не зібралися, тому їх “позбавили” мандатів і “сформували” “народну обласну раду”. Наразі з флагштока біля обласної ради знято прапор Донецької області і замінений на прапор “Донецької республіки”.
Мітингувальники продовжують зміцнювати барикади, підвозять автомобільні покришки. Зі сцени просять про допомогу транспортом. Поруч з барикадами стоять бочки з горючою сумішшю, і як заявив кореспонденту “ОстроВа” один з активістів, вони готові у разі потреби їх підпалити.
За матеріалами:
ОстроВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас