"Райффайзен Банк Аваль" повністю припиняє роботу в Криму з 15 квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Райффайзен Банк Аваль" повністю припиняє роботу в Криму з 15 квітня

Фондовий ринок
1241
Райффайзен Банк Аваль (Київ) оголосив, що з 15 квітня припиняє роботу в Криму у зв’язку з “відсутністю юридичних підстав для подальшого функціонування та надання банківських послуг” на території республіки, повідомляється на сайті банку.
У зв’язку з набранням чинності окремих законів РФ, зокрема закону про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим, АТ “Райффайзен Банк Аваль” як банківська установа, яка здійснює свою діяльність відповідно до законодавства України, не має юридичних підстав для свого подальшого функціонування та надання банківських послуг на території Республіки Крим, йдеться у зверненні до вкладників.
АТ “Райффайзен Банк Аваль” перестане здійснювати в Республіці Крим будь-які банківські операції.
Вкладники банку можуть отримати свої депозити в одному з відділень у Криму до 15 квітня. Після закриття відділень банку в республіці вкладники можуть зняти належні кошти за депозитами в будь-якому відділенні АТ “Райффайзен Банк Аваль” в інших регіонах України – після подачі попередньої заявки. Повернення депозитів здійснюється також шляхом направлення вкладником письмової заяви про перерахування належних грошових коштів на рахунок вкладника, відкритий в іншому банку, йдеться в повідомленні.
Всі платіжні картки, випущені банком, є дійсними до закінчення їх терміну дії. Позичальники не звільняються від виконання своїх зобов’язань перед АТ “Райффайзен Банк Аваль” відповідно до умов укладених договорів, йдеться в повідомленні.
За даними агентства “Інтерфакс-Україна”, в Криму у банку 32 відділення. Раніше призупинив роботу своїх відділень у регіоні український ПриватБанк, банк “Фінанси та Кредит”.
“Райффайзен Банк Аваль” (раніше – банк “Аваль”) заснований в 1992 році. Його найбільшим акціонером є австрійський Raiffeisen Bank International. Мережа філій банку на Україні до початку 2014 року налічувала 785 відділень. За даними Нацбанку України, на 1 січня 2014 року за розміром активів “Райффайзен Банк Аваль” посідав 5-е місце серед 180 українських банків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас