Співробітники ФСБ Росії підозрюються у розстрілі мітингувальників на Майдані, ставки за депозитами сягнули свого історичного максимуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітники ФСБ Росії підозрюються у розстрілі мітингувальників на Майдані, ставки за депозитами сягнули свого історичного максимуму

2370
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати четверга, 3 квітня:
  • НБУ покарав низку банків за махінації з готівкою на 146 млрд грн
  • Ліки в Україні подорожчають на 10-12%
  • “Нафтогаз” винен “Газпрому” $510 млн за березень
  • Долар на міжбанку закінчив день на 11,5 грн
  • Україна не повертатиме Росії 3,2 млрд грн боргів ЄЕСУ – рішення суду
Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко про розстріл мітингувальників на Майдані
“У нас є обгрунтовані підстави вважати, що саме ці групи (співробітників ФСБ Росії – ред.), які знаходилися на одному з полігонів СБУ, брали участь у плануванні та здійсненні заходів щодо так званої антитерористичної операції”.
Голова правління ПУМБ Сергій Черненко про високі ставки за депозитами
“Ставки за депозитами зараз сягнули свого історичного максимуму і є згубними для економіки, але як тільки стабілізуються очікування і поведінка фізосіб, ставки опустяться, а банки почнуть полювання на клієнтів-позичальників… Ліквідність банківської системи знаходиться зараз на нормальному рівні. Думаю, НБУ готує ринок до нормального режиму. Багато клієнтів розміщували гроші на довгий термін заздалегідь на рахунках, щоб знайти правильний курс і зараз ці гроші в банках є”.
Командувач збройними силами НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав про те, як забезпечити мир в ситуації навколо України
“Я вважаю, що ми вже розробили хороший план щодо забезпечення сталого повітряного простору. Думаю, у нас є план, який також дуже поєднується з необхідністю забезпечення стійкості в морському просторі… Ми представимо його протягом декількох наступних днів”.
Голова Верховної Ради Олександр Турчинов про вступ України до Північноатлантичного альянсу (НАТО)
“Саме Російська Федерація своєю агресією, своїми військами, що постійно знаходяться на кордонах з нашою країною, наполегливо штовхає Україну до НАТО… якщо росіяни будуть продовжувати в тому ж дусі, то не варто виключати вступу України до Альянсу. Саме завдяки агресії Росії кількість українських громадян, які підтримують вступ України до Північноатлантичного альянсу для захисту своїх кордонів, постійно зростає”.
Комісар ЄС з питань розширення та Європейської політики сусідства Стефан Фюле про лібералізацію візового режиму для України
“Ми дуже скоро розпочнемо консультації з країнами – членами про перехід на другий етап реалізації Плану лібералізації візового режиму. Я сподіваюся, що українська влада не втратить цієї можливості. А з нашого боку завжди буде підтримка того, щоб українські громадяни могли їздити до Шенгену без віз”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас