Пряме залізничне і поромне сполучення з Кримом в Росії зібралися запровадити вже з середини квітня. Як - невідомо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пряме залізничне і поромне сполучення з Кримом в Росії зібралися запровадити вже з середини квітня. Як - невідомо

Світ
2201
Прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв доручив опрацювати питання щодо організації прямого поромно-залізничного сполучення з Кримом. Мінтранс і МЕР також повинні підготувати та подати до уряду РФ пропозиції щодо розвитку порту в Керчі як одного з ключових чорноморських портів РФ.
«Мінтрансу Росії (М.Ю.Соколову) спільно з ВАТ «РЖД» та зацікавленими організаціями в 2-тижневий термін ввести пряме залізнично-поромне сполучення з Кримським півостровом», – йдеться в тексті доручень Медведєва за підсумками наради, яка відбулася 31 березня в Сімферополі. Крім того, протягом двох тижнів відомствам (ФСТ, Мінтранс, Мінекономрозвитку і ФАС) доручено забезпечити введення тарифного регулювання послуг Керченської поромно-залізничної переправи.
Раніше голова РЖД Володимир Якунін говорив в інтерв’ю РБК, що можна передбачити роботу переправи і для перевезення пасажирів залізничного транспорту. Однак, за його словами, зараз переправа призначена тільки для перевезення автомобілістів. «Необхідно порахувати потоки пасажирські та вантажні, і кримчанам потрібно облаштовувати свою територію, – сказав Якунін. – Як варіант, можна довезти пасажирів до Анапи, а далі морський перевізник здійснюватиме змішане залізнично-морське перевезення».
За матеріалами:
РБК daily
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас