Маржу в 20 км/год за швидкісних обмежень можуть прибрати - МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маржу в 20 км/год за швидкісних обмежень можуть прибрати - МВС

Особисті фінанси
1237
Начальник Державної автоінспекції МВС України Анатолій Сіренко переконаний у необхідності прибрати існуючу “маржу”, за якою не вважається порушенням перевищення встановленого Правилами дорожнього руху перевищення ліміту швидкості на 20 км/год, повідомив він в інтерв’ю газеті Комсомольская правда в Україні, опублікованому в понеділок, 31 березня.
“Маржу в 20 км/год ми приберемо. Подібного немає ніде в світі, і у нас не буде”, – зазначив Сіренко.
Говорячи про збільшення швидкісного режиму на автомагістралях Києва, він зазначив, що при обговоренні цього питання з киянами підтримано підвищення ліміту швидкості на 11 ділянках з 21 запропонованих.
“Приміром, щодо Малої окружної суперечок не виникло, а от проспект Перемоги, на якому ми хотіли виставити ліміти 80 км/год, люди не підтримали. Ми і надалі будемо аналізувати, де можна збільшити швидкість” – підкреслив начальник ДАІ.
Водночас Сіренко зазначив, що на небезпечних ділянках і біля шкіл планується знизити швидкісний ліміт.
Він також повідомив, що введення автоматичної фіксації дорожньо-транспортних порушень через економічну ситуацію в країні доведеться відкласти на більш пізній термін.
“На жаль, ми були змушені перенести ці питання на більш пізній термін. Але я залишаюся прихильником автоматичної фіксації порушень. Людський фактор потрібно прибирати. Це європейський шлях розвитку”, – сказав він.
Раніше повідомлялося, що Анатолій Сіренко очолив департамент Державної автомобільної інспекції в лютому 2014 року.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас