Паспортний удар: МВС викрило низку корупційних схем в Концерні "ЄДАПС" і вилучило всю продукцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Паспортний удар: МВС викрило низку корупційних схем в Концерні "ЄДАПС" і вилучило всю продукцію

Казна та Політика
7144
Правоохоронці викрили низку корупційних схем, пов’язаних з діяльністю Концерну “ЄДАПС”. Про це повідомили в ДСО МВС.
Як зазначили в МВС, всю продукцію, яка була виготовлена ​​цим концерном, передано в Національний Банк України. На сьогодні така продукція, в тому числі біометричні паспорти, вже виготовляються на державному підприємстві “Поліграфічний комбінат “Україна”.
“Однак така ситуація поки що не влаштовує осіб, які “кришують” “ЄДАПС”, зокрема пана Василя Грицака, який шантажує і намагається чинити тиск на керівництво МВС, проводить “брудну” інформаційну кампанію. Разом з тим, ця людина діє через посередників. На жодному документі, причетному до такої інформаційної боротьби, не стоїть його підпис, щоб надалі не можна було цю особу притягнути до суду.
МВС вкотре підкреслює, що позиція відомства з протидії корупції, а тим більше в діяльності органів внутрішніх справ, дуже жорстка. Перші кроки вже зроблено, викрито не одну корупційну схему. Результати такої роботи обов’язково будуть доноситися до громадськості, щоб ніхто не зміг уникнути відповідальності”, – зазначили в МВС, додавши, що стосовно викриття корупційних схем у діяльності такого “кримінального картелю”, як “ЄДАПС”, це тільки початок.
МВС продовжує працювати в цьому напрямку.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас