Уряд пропонує передати до бюджету Криму 6,37 млрд грн місцевих податків і зборів, і відмовитися від трансфертів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд пропонує передати до бюджету Криму 6,37 млрд грн місцевих податків і зборів, і відмовитися від трансфертів

Казна та Політика
3009
Уряд України в проекті правок до державного бюджету України на 2014 рік пропонує передати до бюджету Криму 6,37 млрд грн загальнодержавних податків і зборів, але водночас відмовитися від трансфертів.
«Доходна і витратна частини місцевих бюджетів Автономної республіки Крим, у тому числі міста Севастополя, збалансовані з нульовим трансфертом і загальний розрахунковий обсяг їх фінансового ресурсу до кінця року становитиме 12,209 млрд грн», – йдеться в пояснювальній записці до проекту, оприлюдненій в четвер.
У документах до держбюджету уточнюється, що до 18 березня субвенції місцевим бюджетам Криму і Севастополя становили 1,137 млрд грн, у тому числі дотація вирівнювання з держбюджету – 421 млн грн, виплата допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим та інвалідам – 557 млн ​​грн.
Нагадаємо, влада Криму з 17 березня порушила зв’язок Державної казначейської служби з півостровом, що унеможливило як отримання доходів з автономії, так і перерахування їй платежів з бюджету.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас