Проросійські мітинги в Донецьку очолюють люди з кримінальним минулим - Тарута — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проросійські мітинги в Донецьку очолюють люди з кримінальним минулим - Тарута

Кримінал
1265
Проросійські мітинги, проведені в Донецьку, завдяки грамотним діям керівництва управління СБУ в області, втратили свою агресивність, сказав у вівторок, 25 березня, на апаратній нараді голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута.
“За останній час після призначення Іванова Валерія Юрійовича ситуація покращилася. Демонстрації у вихідні носили більш мирний характер. Люди висловлювали свої погляди”, – цитує його слова видання ОстроВ.
При цьому Тарута зазначив, що очолювали протестні акції, які раніше закінчувалися захопленням адміністративних будівель, побиттям і навіть убивством прихильників єдності України, люди з кримінальним минулим.
“Керували протестуючими люди, які раніше були в кримінальному світі. Люди повинні розуміти, хто їх веде, тому що демонстрації виходять з душком”, – сказав губернатор.
13 березня внаслідок зіткнень між учасниками проросійського мітингу в центрі Донецька і акції За єдину Україну! загинув один і постраждали 28 людей.
Загинув активіст і колишній прес-секретар Донецької обласної організації ВО Свобода 22-річний Дмитро Чернявський. На даний момент встановлено особу злочинця на прізвисько Кат, який завдав смертельні поранення ножем загиблому активісту.
За матеріалами:
ОстроВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас